ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μόνιμη απομάκρυνση μακιγιάζ σε εξειδικευμένο δερματολόγο

με το καλύτερο μηχάνημα στον κόσμο!

 

Με το Discovery Pico Plus της Quanta System με τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση μόνιμου μακιγιάζ είναι το νέας γενιάς Discovery Pico Plus της Quanta System. Είναι η καλύτερη επιλογή για εξαφάνιση ανεπιθύμητων μακιγιάζ καθώς δεν τραυματίζει το δέρμα και δεν δημιουργεί ουλές.

ΛΟΓΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ

Η εφαρμογή του ημι-μόνιμου μακιγιάζ πολλές φορές δεν φέρνει χαρά ιδίως αν κάποιοι έπεσαν σε χέρια μη επαγγελματία, μετάνιωσαν για το σχέδιο που επέλεξαν ή δεν τους άρεσε πώς βγήκε, δεν πέτυχε το χρώμα ή δεν ταιριάζει με την εμφάνισή τους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Κάθε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι ένα είδος τατουάζ και ως εκ τούτου, οι κανόνες της αφαίρεσης τατουάζ είναι οι ίδιοι με εκείνους της αφαίρεσης PMU. Η διαφορά είναι ότι για το PMU – Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, χρησιμοποιείται συνήθως πολύ λιγότερη χρωστική και ως εκ τούτου μπορούμε να έχουμε πολύ γρήγορα  το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Στο Dermtherapy προσφέρουμε θεραπεία ανάπλασης δέρματος με το Discovery Pico Plus της Quanta System με το πιο εξιδεικευμένο μη επεμβατικό laser σήμερα!

Μόνιμη απομάκρυνση μακιγιάζ!

Γιατι σε εμας

To Dermtherapy είναι το ιατρείο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ με την επίβλεψη του κατάλληλα εξειδικευμένου δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη, με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλο το φάσμα της δερματολογίας και της δερματοχειρουργικής.

Πως Λειτουργει

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το Discovery Pico Plus της Quanta System, παρέχει ενέργεια με ένα εξαιρετικά ακριβές, υψηλής ισχύος λέιζερ, που καθιστά δυνατή τη λειτουργία σε Picoseconds κάνοντας το, το πιο ισχυρό Laser της κατηγορίας του.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch το Discovery Pico Plus θρυμματίζει τα σωματίδια 1.000 φορές περισσότερο και σε συνδυασμό με Fractional που αναπλά το δέρμα χαρίζει κυριολεκτικά τέλειο αποτέλεσμα!

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία εξαρτάται από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση του δέρματος.

Με την τεχνολογία όμως PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser και η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Ποσο κοστιζει

Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της πάθησης.

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

Λιγότερες συνεδρίες

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

Μέγιστη ασφάλεια

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

Χωρίς Πόνο

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Καλέστε άμεσα στο 210.213.4454 για ραντεβού με τον ιατρό

Επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη. Το Δερματολογικό Ιατρείο στο Γαλάτσι, καλύπτει όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και laser δερματολογίας.

ΚΑΛΕΣΕ