ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΗΛΙΔΩΝ

Αφαίρεση Κηλίδων σε εξειδικευμένο δερματολόγο

με το καλύτερο μηχάνημα στον κόσμο!

 

Με το Discovery Pico Plus της Quanta System με τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΛΙΔΕΣ

Οι Κηλίδες είναι καλοήθεις χρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος, που εμφανίζονται κυρίως λόγο έκθεσης στον ήλιο καθώς και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι ανοιχτόχρωμες ή σκουρόχρωμες και αρχικά το μεγέθους τους, δεν ξεπερνά τα 2-3 εκατοστά.

ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

Μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα μας. Κυρίως όμως αναπτύσσονται σε σημεία του σώματος όπως το πρόσωπο, το στήθος, τα χέρια και σε άλλες περιοχές.

ΑΙΤΙΑ ΚΗΛΙΔΩΝ

Οι κηλίδες στο σώμα δημιουργούνται κυρίως λόγο ηλικίας και το καλοκαίρι με προφανή αιτία την αυξημένη παραγωγή μελανίνης. Τα αίτια είναι όμως πολλά όπως: Κακή διατροφή, δερματικές λοιμώξεις, η εγκυμοσύνη, τα καλλυντικά ή φαρμακευτικά προϊόντα.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΗΛΙΔΩΝ

Στο Dermtherapy θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις κηλίδες με το Discovery Pico Plus της Quanta System με το πιο εξιδεικευμένο μη επεμβατικό laser σήμερα!

Κηλίδες; Κι όμως εξαφανίζονται!

Γιατι σε εμας

To Dermtherapy είναι το ιατρείο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ με την επίβλεψη του κατάλληλα εξειδικευμένου δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη, με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλο το φάσμα της δερματολογίας και της δερματοχειρουργικής.

Πως Λειτουργει

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το Discovery Pico Plus της Quanta System, παρέχει ενέργεια με ένα εξαιρετικά ακριβές, υψηλής ισχύος λέιζερ, που καθιστά δυνατή τη λειτουργία σε Picoseconds κάνοντας το, το πιο ισχυρό Laser της κατηγορίας του.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch το Discovery Pico Plus θρυμματίζει τα σωματίδια 1.000 φορές περισσότερο και σε συνδυασμό με Fractional που αναπλά το δέρμα χαρίζει κυριολεκτικά τέλειο αποτέλεσμα!

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία εξαρτάται από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση του δέρματος.

Με την τεχνολογία όμως PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser και η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Ποσο κοστιζει

Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της πάθησης.

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

Λιγότερες συνεδρίες

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

Μέγιστη ασφάλεια

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

Χωρίς Πόνο

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Καλέστε άμεσα στο 210.213.4454 για ραντεβού με τον ιατρό

Επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη. Το Δερματολογικό Ιατρείο στο Γαλάτσι, καλύπτει όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και laser δερματολογίας.

ΚΑΛΕΣΕ