Αφαίρεση τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ σε εξειδικευμένο δερματολόγο με το καλύτερο μηχάνημα στον κόσμο!

 

Με το Discovery Pico Plus της Quanta System με τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Εγκεκριμένο από το FDA για ένα ευρύ φάσμα τατουάζ, το Discovery Pico Plus προσφέρει τέλεια αποτελέσματα σε λίγες μόνο θεραπείες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ που διασπούν τα χρωματισμένα σωματίδια σε κόκκους, το Discovery Pico Plus, με τη χρήση ισχυρών παλμών ενέργειας σε picoseconds, θρυμματίζει τα σωματίδια σε μια πολύ λεπτή «σκόνη», η οποία είναι ευκολότερο να εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Discovery Pico Plus διακρίνεται για την ασφάλεια που παρέχει καθώς οι παλμοί ενέργειας που χρησιμοποιεί παράγουν ένα καθαρό φωτοακουστικό αποτέλεσμα το οποίο στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια τις χρωστικές και αφήνει ανεπηρέαστους τους περιβάλλοντες ιστούς. Χάρη στον παραπάνω μηχανισμό είναι το πρώτο laser το οποίο αφαιρεί το τατουάζ χωρίς να προκαλεί καμία σκίαση ή ουλή στο δέρμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επειδή οι παλμοί του Discovery Pico είναι γρήγοροι, θα αισθανθείτε ελάχιστη δυσφορία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Γιατι σε εμας

To Removemytattoo είναι το ιατρείο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα αφαίρεσης τατουάζ, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ με την επίβλεψη του κατάλληλα εξειδικευμένου δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη,  με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλο το φάσμα της δερματολογίας και της δερματοχειρουργικής.

Πως Λειτουργει

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το Discovery Pico Plus της Quanta System, παρέχει ενέργεια με ένα εξαιρετικά ακριβές, υψηλής ισχύος λέιζερ, που καθιστά δυνατή τη λειτουργία σε Picoseconds κάνοντας το, το πιο ισχυρό Laser της κατηγορίας του.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch που διασπούν τα χρωματισμένα σωματίδια σε κόκκους, το Discovery Pico Plus θρυμματίζει τα σωματίδια 1.000 φορές περισσότερο και κάνει το μελάνι ευκολότερο να εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αφαίρεση ενός τατουάζ εξαρτάται από το μέγεθος, τα χρώματα του σχεδίου, αλλά και την κατάσταση του δέρματος.

Με την τεχνολογία όμως PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser μιας και το λέιζερ ND-YAG Pico μπορεί να σπάσει ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια μελάνης που συνθέτουν τα μαύρα και κόκκινα τατουάζ με αποτέλεσμα απαιτεί περίπου τις μισές συνεδρίες σε σχέση με άλλα λέιζερ προκειμένου να αφαιρέσει αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά ένα τατουάζ.

Μάλιστα, η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Ποια χρωματα αφαιρει

Το Discovery Pico Plus, αφαιρεί όλα τα χρωματιστά Tattoo σε όλους τους τύπους δέρματος. Το Pico Laser εκτός του Fractional Pico διαθέτει επίσης 3 διαφορετικά Laser τα οποία δρουν το καθένα ξεχωριστά ανάλογα το χρώμα. Έτσι επιτυγχάνουμε την αφαίρεση όλων των χρωμάτων με ασφάλεια και ακρίβεια.

Ποσο κοστιζει

Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του τατουάζ. Λόγω του ότι με την τεχνολογία Pico απαιτούνται οι μισές συνεδρίες από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ με Laser,  είμαστε ουσιαστικά η πιο οικονομική λύση στο χώρο της αφαίρεσης τατουαζ.

Καλέστε άμεσα στο 210.213.4454 για ραντεβού με τον ιατρό

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

Λιγότερες συνεδρίες

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

Μέγιστη ασφάλεια

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

Χωρίς Πόνο

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Discovery Pico

Aφαίρεση τατουάζ

Καλέστε άμεσα στο 210.213.4454 για ραντεβού με τον ιατρό

Επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη. Το Δερματολογικό Ιατρείο στο Γαλάτσι, καλύπτει όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και laser δερματολογίας.

ΚΑΛΕΣΕ