ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΕΣ ΟΥΛΕΣ

Απαλλαγείτε από σημάδια και ουλές με εξειδικευμένο δερματολόγο

με το καλύτερο μηχάνημα στον κόσμο!

 

Με το Discovery Pico Plus της Quanta System με τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΟΥΛΗ

Η μετεγχειρητική ουλή είναι, σε πρώιμο στάδιο, ερυθρόχροη και τεταμένη μπορεί όμως να εξεληχθεί σε μεγάλη και αντιαισθητική ουλή στην οποία να υπάρχουν εμφανή σημάδια από τα ράμματα που χρησιμοποιήθηκαν.

ΟΥΛΕΣ

Θα συναντήσουμε (ατροφικές ουλές) που είναι ουλές που εμφανίζουν ατροφικό, λεπτό δέρμα στο σημείο της ουλής. Δημιουργία ουλών που προεξέχουν από το δέρμα (υπερτροφικές) ή φτάνουν να ξεπερνούν τα όρια του τραύματος επεκτεινόμενες προς τα εκτός και με έντονη υπέγερση (χηλοειδή).

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Με τη χρήση του Laser γίνεται επιλεκτική σάρωση της επιφάνειας του δέρματος που θέλουμε να διορθώσουμε και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, βελτιώνοντας αισθητά την υφή και το χρώμα των ουλών.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Στο Dermtherapy προσφέρουμε θεραπεία ανάπλασης δέρματος με το Discovery Pico Plus της Quanta System με το πιο εξιδεικευμένο μη επεμβατικό laser σήμερα!

Απαλλαγείτε από σημάδια και ουλές με εξειδικευμένο δερματολόγο

Aνάπλαση δέρματος με Fractional laser CO2

Γιατι σε εμας

To Dermtherapy είναι το ιατρείο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ με την επίβλεψη του κατάλληλα εξειδικευμένου δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη, με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλο το φάσμα της δερματολογίας και της δερματοχειρουργικής.

Πως Λειτουργει

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το Discovery Pico Plus της Quanta System, παρέχει ενέργεια με ένα εξαιρετικά ακριβές, υψηλής ισχύος λέιζερ, που καθιστά δυνατή τη λειτουργία σε Picoseconds κάνοντας το, το πιο ισχυρό Laser της κατηγορίας του.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch το Discovery Pico Plus θρυμματίζει τα σωματίδια 1.000 φορές περισσότερο και σε συνδιασμό με Fractional που αναπλά το δέρμα χαρίζει κυριολεκτικά τέλειο αποτέλεσμα!

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία εξαρτάται από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση του δέρματος.

Με την τεχνολογία όμως PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser και η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Ποσο κοστιζει

Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της πάθησης.

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

Λιγότερες συνεδρίες

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

Μέγιστη ασφάλεια

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

Χωρίς Πόνο

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Καλέστε άμεσα στο 210.213.4454 για ραντεβού με τον ιατρό

Επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη. Το Δερματολογικό Ιατρείο στο Γαλάτσι, καλύπτει όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και laser δερματολογίας.

ΚΑΛΕΣΕ