Αφαίρεση 
Με το Discovery Pico της Quanta System, με τεχνολογία laser picosecond που παρέχει γρηγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.
Φακίδων  

01.

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

02.

Λιγότερες Συνεδρίες 

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

03.

Μεγίστη Ασφάλεια 

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

04.

Χωρίς Πόνο 

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Τι είναι οι φακίδες

Που εμφανίζονται, αίτια, αντίμετοπιση 

Οι φακήδες είναι χρωματικές ανωμαλίες, εγγενείς κηλίδες, της επιδερμίδας με τη μορφή ανοιχτών καφέ μικρών κηλίδων, οι οποίες συνήθως οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες.

Μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα μας. Κυρίως όμως αναπτύσσονται σε σημεία του σώματος όπως στην πλάτη, στους ώμους και στο στήθος και το πρόσωπο.

Οι φακήδες είναι εγγενείς κηλίδες και συνήθως οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες. Εμφανίζονται σε άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, κόκκινα ή ξανθά μαλλιά.

Στο Dermtherapy θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις κηλίδες με το Discovery Pico Plus της Quanta System με το πιο εξιδεικευμένο μη επεμβατικό laser σήμερα!

Και Όμως Εξαφανίζονται

Με το Discovery Pico Plus της Quanta System με τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

Γιατί 

Σε Εμάς

To Dermtherapy είναι το ιατρείο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ με την επίβλεψη του κατάλληλα εξειδικευμένου δερματολόγου Αλέξανδρου Σουμαλεύρη, με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλο το φάσμα της δερματολογίας και της δερματοχειρουργικής.
Το Discovery Pico Plus  παρέχει ενέργεια με ένα εξαιρετικά ακριβές, υψηλής ισχύος λέιζερ, που καθιστά δυνατή τη λειτουργία σε Picoseconds. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ θρυμματίζει τα σωματίδια 1.000 φορές περισσότερο και σε συνδυασμό με Fractional, που αναπλα το δέρμα, χαρίζει κυριολεκτικά τέλειο αποτέλεσμα!
Με την τεχνολογία όμως PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser και η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης

Καλέστε άμεσα στο 210.213.4454 για ραντεβού με τον ιατρό

Διεύθυνση: Λέσβου 2 & Λ.Βεΐκου 8, Γαλάτσι 11147

908 Hampshire Avenue Northwest

#100, Washington, DC

20037, United States

Τ: +30 210 213 445

Mobile: +1 916-875-2235

b b

Fax: +1 916-875-2235

Working hours:

Δευτέρα – Παρασκευή  10:00 – 21:00

Σάββατο – Κυριακή: κλειστά  

Επικοινωνία 

Error: Contact form not found.