01.

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

02.

Λιγότερες Συνεδρίες 

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

03.

Μεγίστη Ασφάλεια 

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

04.

Χωρίς Πόνο 

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Το ιατρείο χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την αντιμετώπιση των ουλών.

Τι είναι οι Φακίδες

Οι φακίδες είναι χρωματικές ανωμαλίες, εγγενείς κηλίδες, της επιδερμίδας με τη μορφή ανοιχτών καφέ μικρών κηλίδων, οι οποίες συνήθως οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες.

Επίσης εμφανίζονται σε άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, κόκκινα ή ξανθά μαλλιά. Μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα μας.
Κυρίως όμως αναπτύσσονται σε σημεία του σώματος, όπως το πρόσωπο, στην πλάτη, στους ώμους και το στήθος.

Το Discovery Pico Plus Laser στοχεύει εκλεκτικά τη μελανίνη που υπάρχει στις κηλίδες, την οποία κατακερματίζει. Είναι η πρώτη φορά που ο χρόνος των χτυπημάτων γίνεται σε picosecond. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση τους αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στον μικρότερο χρόνο επαφής του δέρματος με την ακτίνα του laser.

Αμέσως μετά την εφαρμογή του laser στις κηλίδες, ακολουθεί εφαρμογή fractional pico laser, το οποίο συνδυάζει την επαναστατική τεχνολογία του fractional και τον παλμό σε picosecond. Με τον τρόπο αυτό διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος, οι φακίδες απομακρύνονται με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς καμία επιπλοκή και ξεκινά η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη επιδερμίδα, ενώ προοδευτικά το σημείο εκείνο γίνεται πιο νεανικό χωρίς μελαχρωματικές βλάβες.

Μετά τη θεραπεία το δέρμα θα έχει ένα ήπιο ερεθισμό, το οποίο υποχωρεί τις επόμενες ώρες.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία  κυμαίνεται από 1-2 συνεδρίες ανάλογα από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση του δέρματος μεσοδιαστήματα 4-6 εβδομάδων  .

Η διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά, προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας διοχετεύεται κρύος αέρας στην περιοχή της εφαρμογής κάνοντας τη θεραπεία πολύ καλά ανεκτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντιηλιακής κρέμας την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.