01.

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

02.

Λιγότερες Συνεδρίες 

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

03.

Μεγίστη Ασφάλεια 

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

04.

Χωρίς Πόνο 

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Χρησιμοποιούμε το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την θεραπεία αντιμετώπισης πανάδων και κηλίδων των χεριών.

Tι είναι οι Κηλίδες

Οι κηλίδες είναι χρωματικές ανωμαλίες της επιδερμίδας με τη μορφή ανοιχτών καφέ κηλίδων, οι οποίες εμφανίζονται κατά κανόνα με την πάροδο του χρόνου  στο πρόσωπο, το στήθος, τα χέρια και σε άλλες περιοχές. Οι κηλίδες κυρίως εμφανίζονται στις γυναίκες. Οι κηλίδες δημιουργούνται κυρίως λόγο ηλικίας  και στο γεγονός ότι το δέρμα προσπαθεί να προστατεύσει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία. Ετσι  εμφανίζονται κηλίδες και δυσχρωμίες.

Το Discovery Pico Plus Laser στοχεύει εκλεκτικά τη μελανίνη που υπάρχει στις πανάδες, την οποία κατακερματίζει. Είναι η πρώτη φορά που ο χρόνος των χτυπημάτων γίνεται σε picosecond. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των πανάδων αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στον μικρότερο χρόνο επαφής του δέρματος με την ακτίνα του laser.

Αμέσως μετά την εφαρμογή του laser στις πανάδες, ακολουθεί εφαρμογή fractional pico laser σε όλη την επιφάνεια των χεριών, το οποίο συνδυάζει την επαναστατική τεχνολογία του fractional και τον παλμό σε picosecond. Με τον τρόπο αυτό διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος, οι πανάδες απομακρύνονται με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς καμία επιπλοκή και ξεκινά η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη επιδερμίδα, ενώ προοδευτικά τα χέρια γίνονται πιο νεανικά χωρίς μελαχρωματικές βλάβες.

Μετά τη θεραπεία το δέρμα θα έχει ένα ήπιο ερεθισμό, το οποίο υποχωρεί τις επόμενες ώρες.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία  κυμαίνεται από 1-2 συνεδρίες ανάλογα από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση του δέρματος μεσοδιαστήματα 4-6 εβδομάδων .

Η διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά, προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας διοχετεύεται κρύος αέρας στην περιοχή της εφαρμογής κάνοντας τη θεραπεία πολύ καλά ανεκτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντιηλιακής κρέμας την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.

    Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης