Αφαίρεση Τατουάζ σε εξειδικευμένο δερματολόγο με το καλύτερο μηχάνημα του κόσμο!

Με το Discovery Pico Plus της Quanta System με τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

01.

Μέγιστη ασφάλεια
Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως

02.

Χωρίς Πόνο
Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας

03.

Κορυφαία τεχνολογία
Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds

04.

Λιγότερες συνεδρίες
Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

To ιατρικό κέντρο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την αφαίρεση τατουάζ, εγκεκριμένο από το FDA για ένα ευρύ φάσμα τατουάζ, εξαλείφοντας όλα τα χρώματα στο μισό χρόνο απ’ ότι τα υπόλοιπα laser και ελαχιστοποιώντας τον πόνο κατά την αφαίρεση τους.

Το Discovery Pico Plus χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία λέιζερ στην αφαίρεση τατουάζ. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, που το ξεχωρίζουν από άλλες συσκευές, είναι η διάρκεια παλμού του laser, δηλαδή ο χρόνος που η ακτίνα έρχεται σε επαφή με δέρμα ο οποίος στο νέο εξελιγμένο laser της Quanta μετράται σε picoseconds.
To «pico» είναι μία υποδιαίρεση του «nano», πράγμα που σημαίνει ότι τα picoseconds είναι 1.000 φορές μικρότερα κλάσματα του δευτερολέπτου απ’ ότι τα nanoseconds βάσει των οποίων λειτουργούσαν παραδοσιακά μέχρι σήμερα τα περισσότερα laser.
Σήμερα όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο χρόνος των «χτυπημάτων» γίνεται σε picoseconds. Αυτό σημαίνει πώς το καινούριο λέιζερ της Quanta System, μπορεί να χρησιμοποιεί υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στον μικρότερο χρόνο επαφής του δέρματος με την ακτίνα του laser.

Πριν την εφαρμογή του Pico Laser, χρησιμοποιούμε το Fractional Laser, για να επιτύχουμε ταχύτερη ανάπλαση και ευκολότερη διάσπαση του χρώματος του τατουάζ. Το Discovery Pico Plus, με τη χρήση ισχυρών παλμών ενέργειας σε picoseconds, θρυμματίζει τα σωματίδια σε μια πολύ λεπτή «σκόνη», η οποία είναι ευκολότερο να εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.
Πως γίνεται αυτό; Όταν ένα σωματίδιο μελάνης απορροφά την ακτινοβολία λέιζερ που εκπέμπεται σε εξαιρετικά σύντομους παλμούς ενέργειας picosecond, προκαλείται μία υπερβολικά ταχεία άνοδος της θερμοκρασίας μέσα σε αυτό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 900° C. Η γρήγορη αυτή αύξηση της θερμοκρασίας επεκτείνεται με ταχύτατο ρυθμό σε όλο το σωματίδιο και δημιουργεί ένα μηχανικό (ακουστικό) κύμα που το διαπερνά. Το παραγόμενο αυτό κύμα ασκεί πίεση η οποία υπερβαίνει το όριο θραύσης του σωματιδίου και έτσι επέρχεται ο κατακερματισμός του.
Το Discovery Pico Plus είναι ένα υπερ-λέιζερ καθως μπορεί να επεξεργαστεί και να αφαιρέσει όλα τα χρώαμτα.Αυτό το επιτυγχάνει χάρη στον συνδυασμό 3 λέιζερ σε τεχνολογία Pico.

1) το Nd-YAG Pico Laser έχει την καλύτερη απορρόφηση στα μαύρα και σκούρα μπλε χρώματα
2) το Ruby Laser στα πράσινα, γαλάζια και μπλε χρώματα τα οποία ήταν και τα πιο δύσκολα να αφαιρεθούν μέχρι σήμερα
3) και το Nd:YAG/KTP που είναι αποτελεσματικό στα κόκκινα, πορτοκαλί και βιολετί χρώματα

Έτσι, ανάλογα με το χρώμα, το βάθος και το είδος του μελανιού, επιλέγουμε το κατάλληλο από τα τρία αυτά laser.
Το Discovery Pico Plus είναι το ποιο ασφαλές laser, καθώς οι παλμοί ενέργειας που χρησιμοποιεί παράγουν ένα καθαρό φωτοακουστικό αποτέλεσμα το οποίο στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια τις χρωστικές και αφήνει ανεπηρέαστους τους περιβάλλοντες ιστούς. Χάρη στον παραπάνω μηχανισμό είναι το πρώτο laser το οποίο αφαιρεί το τατουάζ χωρίς να προκαλεί καμία σκίαση ή ουλή στο δέρμα.
Την ίδια στιγμή, διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος. Έτσι, ενώ τα μόρια της χρωστικής διασπώνται σε όσο τον δυνατόν μικρότερα σωματίδια και κατόπιν φαγοκυττάρωσης τους από τα κύτταρα του αμυντικού συστήματος και αποβολή σταδιακά από τον οργανισμό, ξεκινά η σύνθεση νέου δέρματος στην περιοχή όπου υπήρχε το τατουάζ.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αφαίρεση ενός τατουάζ εξαρτάται από το μέγεθος, τα χρώματα του σχεδίου, αλλά και την κατάσταση του δέρματος.

Με την τεχνολογία όμως PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser μιας και το λέιζερ ND-YAG Pico μπορεί να σπάσει ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια μελάνης που συνθέτουν τα μαύρα και κόκκινα τατουάζ με αποτέλεσμα απαιτεί περίπου τις μισές συνεδρίες σε σχέση με άλλα λέιζερ προκειμένου να αφαιρέσει αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά ένα τατουάζ.

Μάλιστα, η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Περίπου 4 επισκέψεις για μικρά τατουάζ, ενώ για ένα μεγαλύτερο 8.
Την ίδια στιγμή, το μεσοδιάστημα ανάμεσα στις συνεδρίες δεν μπορεί να είναι μικρότερο του 1,5 μήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας