01.

Κορυφαία τεχνολογία

Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds.

02.

Λιγότερες Συνεδρίες 

Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

03.

Μεγίστη Ασφάλεια 

Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως.

04.

Χωρίς Πόνο 

Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Ανάπλαση – Fractional

Χρησιμοποιούμε το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την ανάπλαση και ανανέωση επιδερμίδας.

Η πολυετής κλινική εμπειρία των ιατρών και η διαρκής ενημέρωσή τους σε συνδυασμό με την πληρότητα του κέντρου σε σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, μας επιτρέπουν την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάγκης σε πρόσωπο και σώμα, βρίσκοντας λύση με μεμονωμένες ή συνδυαστικές εφαρμογές και ενέσιμες θεραπείες

Το Discovery Pico Plus Laser συνδυάζοντας την επαναστατική τεχνολογία του fractional και τον παλμό σε picosecond, διοχετεύει την ενέργεια με μικροσκοπικές δεσμίδες φωτός σε χρόνο picosecond στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και οι ακτίνες του ανοίγουν στην επιφάνεια διόδους που μοιάζουν με τελίτσες. Με τον τρόπο αυτό διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος και ξεκινάει ταχύτατα η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη επιδερμίδα, ενώ προοδευτικά το πρόσωπο γίνεται πιο σφριγηλό και νεανικό.

Το Laser επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την υψηλότερη δυνατή ενέργεια και να στοχεύουμε σε μεγαλύτερο βάθος επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανανέωση της επιδερμίδας και μας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια, μικρότερο χρόνο αποθεραπείας και λιγότερο πόνο καθώς το δέρμα έρχεται σε μικρότερο χρόνο επαφής με τις ακτίνες του laser. Έτσι καταφέρνει να βελτιώσει τις ρυτίδες λειαίνοντάς τες, τον χρωματικό τόνο του δέρματος, την υφή του δέρματος και τα σημάδια της γήρανσης εξαφανίζονται. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι κοκκινισμένο για τις πρώτες 12 ώρες. Η σύνθεση του κολλαγόνου ξεκινάει αμέσως και ολοκληρώνεται ακόμη και 6 μήνες μετά τη θεραπεία.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία εξαρτάται από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται το δέρμα.
Οι επισκέψεις επαναλαμβάνονται 2 έως 4 φορές, σε απόσταση τριών εβδομάδων μεταξύ τους.
Με την τεχνολογία όμως PICO κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κι’όλας συνεδρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντιηλιακής κρέμας την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης