Γιατί το κάνουμε;

Μπορεί να φαίνεται παράξενο ότι ένας χώρος αφαίρεσης τατουάζ αγαπά το τατουάζ, αλλά το κάνουμε! Πιστεύουμε στην τέχνη και την παράδοση που κρύβεται πίσω από την δερματοστιξία του σώματος και γι ‘αυτό ξεκινήσαμε να αγκαλιάζουμε την ομορφιά και την αυθεντικότητα της μελάνης.

Σχετικά με
εμάς

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια υπηρεσία που μπορεί να απαλλάξει κάποιον από τα τατουάζ που δεν θέλει, ώστε να υπάρχει χώρος για αυτά που θα κάνει. Πιστεύουμε ότι η μόνη πραγματική σταθερά στη ζωή είναι η αλλαγή.

Tι κάνουμε;

Είμαστε ειδικοί στην αφαίρεση τατουάζ με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και με ελάχιστη δυσφορία. Η τεχνολογία μας, το Discovery Pico Plus της Quanta System με τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond, έχει αποδειχθεί ότι αφαιρεί την ανεπιθύμητη μελάνη στο μισό χρόνο των παλαιότερων μηχανών και με μετρήσιμα καλύτερη αφαίρεση της μελάνης. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εμπειρία της αφαίρεσης του τατουάζ σας όσο το δυνατόν πιο άνετη και εύκολη.

Στόχος

Στόχος μας είναι η πλήρης κι ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού ώστε να αποφεύγονται στα πλαίσια του εφικτού η ταλαιπωρία των ασθενών από μη ειδικευόμενους χώρους και καταστήματα που δεν σχετίζονται με την δερματολογία.

To ιατρικό κέντρο χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ με την επίβλεψη του κατάλληλα εξειδικευμένου δερματολόγου.