01.

Μέγιστη ασφάλεια
Το Discovery Pico Plus της Quanta System είναι το πιο ασφαλές laser παγκοσμίως

02.

Χωρίς Πόνο
Εντελώς ανώδυνα και σχεδόν χωρίς πόνο και σύντομο χρόνο αποθεραπείας

03.

Κορυφαία τεχνολογία
Το καλύτερο υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picoseconds

04.

Λιγότερες συνεδρίες
Καλύτερα αποτελέσματα με μια γενική μείωση έως και 50% του αριθμού των συνεδριών

Μέλασμα

To ιατρικό κέντρο Laser Touch χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την θεραπεία του μελάσματος.

Το μέλασμα είναι η ονομασία των υπερμελαγχρώσεων που εμφανίζονται στο δέρμα, κυρίως στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια. Αποτελεί μία επίμονη και υποτροπιάζουσα διαταραχή της μελάχρωσης του δέρματος. Το μέλασμα εμαφανίζεται κυρίως σε γυναίκες, οι αιτίες που το προκαλούν ποικίλουν π.χ. ομονικοί παράγοντες,εγκυμοσύνη, ηλιακή ακτινοβολία, λείψει αντισυλληπτικών, κληρονομικότητα. Tο κορυφαίο μηχάνημα στον κόσμο Dicovery Pico Plus Laser της Quanta System, προσφέρει εντυπωσιακά και ασφαλή αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ακόμα και των ανθεκτικών μορφών μελάσματος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Tο Discovery Pico Plus Laser, το οποίο διαθέτει 3 laser για την αντιμετώπιση των μελαχρωματικών βλαβών, στοχεύει εκλεκτικά τα μελανοσώματα που υπάρχουν στο μέλασμα ,ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και μέσω της υψηλής θερμικής ενέργειας που μεταφέρει διασπά τη μελανίνη σε μικροσκοπικά σωματίδια.

Με το Discovery Pico Plus laser ο χρόνος των χτυπημάτων γίνεται σε picosecond που αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση οποιαδήποτε μορφής μελάσματος αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς το laser έρχεται σε μικρότερο χρόνο επαφής με την επιδερμίδα και δεν καταστρέφεται το υγιές δέρμα.

Αμέσως μετά την εφαρμογή του laser στο μέλασμα, ακολουθεί εφαρμογή fractional pico laser σε όλο το δέρμα, το οποίο συνδυάζει την επαναστατική τεχνολογία του fractional και τον παλμό σε picosecond. Με τον τρόπο αυτό διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος, το μέλασμα απομακρύνεται με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς καμία επιπλοκή και ξεκινά η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης,. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη επιδερμίδα, ενώ προοδευτικά το δερμα γίνεται λαμπερό, χωρίς δυσχρωμίες.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία  κυμαίνεται από 3-4 συνεδρίες ανάλογα από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση του δέρματος με  μεσοδιαστήματα 3-4 εβδομάδων  .

Η διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά, προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας διοχετεύεται κρύος αέρας στην περιοχή της εφαρμογής κάνοντας τη θεραπεία πολύ καλά ανεκτή.

Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα θα είναι κόκκινο, αλλά σε λίγες ώρες θα  υποχωρήσει.

Επίσης υπάρχει πιθανότητα το σημείο που βρίσκεται το μέλασμα μετά τη θεραπεία να είναι πιο σκούρο το χρώμα του. Αυτό οφείλεται στη σταδιακή απομάκρυνση της μελανίνης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντιηλιακής κρέμας την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.

    Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης