Ονυχομυκητίαση

To ιατρικό κέντρο Laser Touch χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την θεραπεία της ονυχομυκητίασης, τόσο των χεριών και των ποδιών.

Η ονυχομυκητίαση είναι μια λοίμωξη των νυχιών η οποία προκαλείται κυρίως από ένα είδος  μυκήτων που ονομάζεται  δερματόφυτα. Η ονυχομυκητίαση μπορεί να προσβάλλει οποιοδήποτε μέρος του νυχιού, συμπεριλαμβανομένης της πλάκας, της κοίτης και της μήτρας του νυχιού. Η ονυχομυκητίαση είναι εξαιρετικά μεταδοτική. Είναι πολύ εύκολο να την κολλήσετε σε μέρη που κυκλοφορείτε ξυπόλυτοι, όπως πισίνα, δημόσια ντους, παραλίες, όπως επίσης και σε καταστήματα περιποίησης νυχιών, εάν τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται δεν είναι αποστειρωμένα.

Το Discovery Pico Plus Laser αποτελεί την πιο σύγχρονη θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση της ονυχομυκητίασης. Το Laser χάρη στο εξειδικευμένο πρόγραμμα PT,  χρησιμοποιεί την κατάλληλη ενέργεια και μέσω της θερμότητας που παράγει τοπικά καταστρέφει το μύκητα με ασφάλεια, χωρίς να επηρεάζει την επιφάνεια του νυχιού ή το δέρμα γύρω από αυτό. Διεισδύει σε όλο το πάχος του νυχιού, εκεί που πολλές φορές δεν φτάνουν οι κλασσικές φαρμακευτικές θεραπείες, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Mε την χρήση του Discovery Pico Plus Laser  το νύχι μεγαλώνει και αναπτύσσεται ένα νέο και υγιές νύχι όσο το παλιό απομακρύνεται. Η διαδικασία αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί σε 6 μήνες για το χέρι και σε 12 μήνες για το πόδι.

Συνήθως απαιτούνται 4 – 6 συνεδρίες ανά 15 ημέρες,ανάλογα με την βαρύτητα της ονυχομυκητίασης.

Μετά τη θεραπεία της ονυχομυκητίασης ο δερματολόγος μας Σουμαλεύρης Αλέξανδρος θα σας κατευθύνει για το πώς θα κινηθείτε ώστε να αποφευχθεί πιθανή υποτροπή.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης