Το ιατρείο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής και ανανέωση επιδερμίδας.

Οι Ουλές Ακμής προκύπτουν ως αποτέλεσμα της μη φυσιολογικής επούλωσης του ακνεϊκού δέρματος και οφείλονται τόσο σε κληρονομικούς παράγοντες, όσο και στη μη δραστική και έγκαιρη Θεραπεία.

Η διαδικασία επούλωσης μετά το πέρας της φλεγμονής μπορεί να εξελιχθεί σε 2 άκρα: να είναι υπερβολική με αποτέλεσμα την υπερβολική αύξηση των ιστών με συνέπεια τις ατροφικές ουλές ή να είναι ελάχιστη ή και ανεπαρκής με συνέπεια την απώλεια δερματικού ιστού.

Συνδυάζοντας την επαναστατική τεχνολογία του fractional και τον παλμό σε picosecond, το Discovery Pico Plus Laser της Quanta αφαιρεί με τρόπο ακριβή και ασφαλή ορισμένα από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος στο κατάλληλο βάθος χωρίς να καταστρέφει τους γύρω υγιείς ιστούς και παράλληλα διεγείρει τους μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος χάρη στην ταχύτατη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη επιδερμίδα, ενώ προοδευτικά γίνεται λαμπερό, χωρίς ουλές.Το Discovery Pico Plus Laser διοχετεύει την ενέργεια με μικροσκοπικές δεσμίδες φωτός κάτω από την επιδερμίδα και οι ακτίνες του ανοίγουν στην επιφάνεια διόδους που μοιάζουν με τελίτσες. Με αυτόν τον τρόπο η ενέργεια φτάνει στις βαθύτερες στοιβάδες χωρίς να προκαλέσει κανένα σημάδι εξωτερικά.

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία των picosecond, μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την υψηλότερη δυνατή ενέργεια για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα και μας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια, μικρότερο χρόνο αποθεραπείας και λιγότερο πόνο καθώς το δέρμα έρχεται σε μικρότερο χρόνο επαφής με τις ακτίνες του laser. Έτσι καταφέρνει να διορθώσει τις ουλές και να ανανεώσει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μας ένα δέρμα σφριγηλό και λειο χωρίς σημάδια.

Μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι κοκκινισμένο για τις πρώτες 12 ώρες. Η σύνθεση του κολλαγόνου ξεκινάει αμέσως και ολοκληρώνεται ακόμη και 6 μήνες μετά τη θεραπεία.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία εξαρτάται από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση του δέρματος.

Οι επισκέψεις επαναλαμβάνονται 2 έως 4 φορές, σε απόσταση τριών εβδομάδων μεταξύ τους.Με την τεχνολογία όμως PICO SWITCH κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser και η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντιηλιακής κρέμας την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.